Handymand

Er opgaverne i hjemmet vokset dig over hovedet? Magter du ikke længere hækkeklipning, græsslåning eller andet udendørs arbejde, så kontakt Ks multiservice for en hjælpende hånd og få én gang for alle bugt med dagligdagens små problemer. Vi laver naturligvis også mange indendørs opgaver såsom malerarbejde og mindre tømrerarbejde.

Vi klarer alt for dig
Ks multiservice klarer mange forskellige opgaver, og vi rydder altid pænt op efter os selv, så du ikke skal bekymre dig om noget. Hos os får du, hvad du forventer og mere til. 

Vi lægger vægt på kvalitet og tillid og stræber derfor altid efter glade og tilfredse kunder, når vi udfører vores arbejde.

Vi laver også gerne faste aftaler, med intervaller efter dine ønsker og behov, så for eksempel din hæk eller plæne ikke vokser uhæmmet.

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål til de opgaver, vi løser, eller ønsker du et gratis uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os for nærmere information.​

Få den hjælp til dit næste projekt

​Brug formularen på denne side, og lad os få et overblik over din situation. Vi vil kort tid efter kontakte jer med en løsning

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Lerbjergvej 15

5610 Assens - Rutevejledning

Tlf.: 42 51 25 15

E-mail: info@ksmu.dk

Vi laver gerne faste priser ring og hør nærmere 42 51 25 15